Vyzvedněte si zásilku nově v samoobslužném boxu nebo na výdejním místě DPD Pickup

Výdejní místa Pickup

Vyzvedněte si zásilky v nejbližším výdejním místě Pickup

 

Spolehlivé uložení vaší zásilky

  • Zásilku vám uschováme na výdejním místě až 7 kalendářních dnů a v DPD boxu po dobu až 48 hodin.

 

Rozsáhlá mezinárodní síť poboček s víkendovým provozem

  • V rámci DPDgroup můžete využít až 70 000 výdejních míst Pickup. Většina má otevřeno minimálně jeden den o víkendu.

 

Průběžné notifikování pomocí SMS nebo e-mailu

  • Poprvé v den vyzvednutí, dále vás informujeme při doručení zásilky do výdejního místa. V případě, že si zásilku nevyzvednete do 4 dnů od naskladnění, budete informováni o blížícím se vrácení zásilky odesílateli.

 

Samoobslužné DPD boxy

  • Vyzvedněte. Pošlete. Kdykoli. 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vyzvedněte si svou zásilku z e-shopu nebo pošlete balíček svému kamarádovi.

 

Samoobslužné boxy

Dostupné 24/7! Vyzvedněte. Kdykoli.

 

Chcete si vyzvednout zásilku od nás, kdykoliv se vám to hodí? Nabízíme vám síť samoobslužných boxů, do kterých patří jak DPD boxy (Pickup Station), tak i více než 1 000 AlzaBoxů po celém Česku. Potřebujete zásilku e-shopu vrátit? A nebo poslat balíček kamarádovi či rodině? Na DPD boxech můžete jakýkoliv balíček navíc i odeslat (brzy bude dostupné i na AlzaBoxech). Samoobslužné boxy, do kterých doručujeme, jsou umístěny na dobře dostupných místech v blízkosti obchodních center a administrativních budov. 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Boxy jsou součástí sítě výdejních míst Pickup, v rámci které se po celém Česku můžete těšit na více než 3 000 poboček. Na většině z nich pak můžete balíky nejen vyzvedávat, ale i odesílat.

 

Jak vyzvednu zásilku?

Po doručení balíku do boxu vám prostřednictvím SMS/e-mailu pošle dopravce DPD PIN kód. PIN kód zadáte do boxu a otevře se vám příslušná schránka. Vyzvedněte balík, schránku zavřete a máte hotovo. Za pár sekund.

Seznam výdejních míst (Pickup, DPD boxy, Alza boxy)