Designové poklice na kola

Poklice na kola, kryty kol

Chcete zakrýt nevzhledné plechové disky na svém autě? Ztratila se, rozbila se vám, nebo vám někdo ukradl jednu nebo více poklic z vašeho auta? Obraťte se na Automax!

Jak vybrat poklice na kola?

Kryty kol využívá většina řidičů hlavně při přezutí na zimní pneumatiky. Plastové poklice totiž kolo spolehlivě ochrání před špínou a poškozením. Navíc dokáží dodat autu sportovní a luxusní vzhled.  

Jak velké poklice pořídit?

Velikost poklic záleží na velikosti kol, na které je budete nasazovat. Nejčastější velikosti jsou kryty kol 12, kryty kol 13, kryty kol 14, kryty kol 15 a kryty kol 16 palců. U Automax pořídíte i kryty kol 17. Před nákupem poklic proto promyslete, na jak velkých kolech budete jezdit.

Jaký vybrat vzhled poklic na kola?

 Vzhled krytů kol závisí hlavně na vašem vkusu. Na výběr máte například celoplošné kryty kol, které kolo dokonale ochrání nebo sportovně laděné paprskové a vícebarevné poklice. 

 

Proč kupovat poklice na auto u Automax?

Projděte si naši nabídku poklic na auto. Vybírat můžete z několika druhů a designových variant. Na skladě máme průběžně přes 4 000 poklic na kola. Pořídit si u nás můžete i poklice podle značky auta a velikosti kol. V nabídce máte také pokličky na středy kol a znaky na poklice.

  • VŠECHY POKLICE SKLADEM – tisíce poklic na kola v našich skladech
  • PORADÍME S VÝBĚREM A VHODNOSTÍ POKLICE - zkušenosti s prodejem poklic a autodoplňků od roku 1992
  • JISTOTA, ZÁZEMÍ, TRADICE - vlastní kamenná prodejna, velkoobchodní prodej

 

A nezapomeňte! Poklice na auto od nás nepraskají. Jsou totiž vyrobeny z pravého odolného ABS plastu, takže ani po najetí na obrubník neprasknou. Nevěříte? Přesvědčte!